Licht


Licht is een elektromagnetische straling in het frequentiebereik dat waarneembaar is met het menselijk oog. Drie belangrijkste variabelen die licht beschrijven zijn lichtsterkte, kleur en polarisatie. De zon is de belangrijkste natuurlijke lichtbron, maar daarnaast kan het uiteraard ook kunstmatig opgewekt worden door allerlei verschillende typen lampen; gloeilampen, halogeen, TL, inductie en led's. Naast deze vele verschillende typen licht, bestaan er ook vele soorten kleuren; van zuiver wit, helder blauw en harmonieus groen tot energiek rood. Hieruit blijkt wel dat het allerbelangrijkste aan licht is dat het bepaald hoe je je omgeving ervaart. Licht en daarmee verlichting kan activeren en kalmeren,  stimuleren en motiveren en draagt bij aan de sfeer van de nabijheid. Kortom; verlichting is bepalend. Daarnaast is verlichting een grote investering en is het dus belangrijk dat het op de juiste manier wordt aangebracht. 

 

Het segment "Licht" bij Bogers Licht en Advies kan onderverdeeld worden in twee onderdelen:

Ontwerp en design. Hierbij ligt de focus op het ontwerpen van een lichtplan. Bogers Licht en Advies biedt een belangrijke combinatie van praktijk ervaring, creativiteit en onafhankelijkheid. Gert Bogers, oprichter en directeur, heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de installatiebranche. Hierdoor heeft hij een goed beeld van de markt en de mogelijkheden op het gebied van verlichting. Door zijn creativiteit en onafhankelijkheid kan hij een uniek, creatief ontwerp maken volledig customised naar de wensen en doelen van de klant.

 

Project. Hierbij ligt de focus op de realisatie van het beoogde ontwerp. Hierbij zal Bogers Licht en Advies optreden als tussenpersoon tussen de klant en installateur. Een juiste prijs voor fantastisch ontwerp!

 

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen via het contactformulier, per mail of telefoon.